Έναρξη περιόδου δηλώσεων μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακ. έτους 2023-24

ShareThis
Δημοσίευση: 20-02-2024 12:42 | Προβολές: 140
Έναρξη: 20-02-2024 |Λήξη: 03-03-2024
[Έληξε]

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες ότι από σήμερα 20/2/24 έως και τις 3/3/2024 μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων στην πλατφόρμα dias (dias.ionio.gr).

Η υποβολή δήλωσης είναι απαραίτητη για να υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης στα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου. Η είσοδος στην πλατφόρμα γίνεται με τους προσωπικούς σας κωδικούς για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές/τριες του Β' εξαμήνου μπορούν να δηλώσουν έως 6 μαθήματα (5 υποχρεωτικά και 1 επιλογής) και την πρακτική άσκηση, εφόσον προγραμματίζουν να την έχουν ολοκληρώσει έως τα τέλη Σεπτεμβρίου (μέγιστος φόρτος εργασίας 30 ECTS ανά εξάμηνο).

Οι φοιτητές/τριες προηγούμενων ετών μπορούν να δηλώσουν όσα μαθήματα εαρινού εξαμήνου οφείλουν, καθώς και τη Διπλωματική Εργασία (χρειάζεται επίσης αποστολή αίτησης ανάληψης Δ.Ε. προς τη Γραμματεία) ή/και την Πρακτική Άσκηση.

Σημειώνεται ότι στο παρόν εξάμηνο το μάθημα επιλογής "Έλεγχος επιπτώσεων μικροβιολογικών παραμέτρων στα έργα τέχνης" δεν θα διδαχθεί οπότε δεν πρέπει να συμπεριληφθεί στη δήλωσή σας.

Εκ της Γραμματείας του ΔΠΜΣ


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας