logo
ENGLISH

Διαγωνισμός Καινοτομίας “Green Ideathon 2023”

ShareThis
Δημοσίευση: 01-07-2023 12:11 | Προβολές: 334
image

Ο Κόμβος Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Green Collider, τον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας “Green Ideathon 2023”. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτήτριες/-τες, ερευνήτριες/-τες, υποψήφιες/-ους διδάκτορες και σπουδάστριες/-τες Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. που θέλουν να αναδείξουν μία καινοτόμα και πράσινη ιδέα σε θέματα Αγροδιατροφής και Eνέργειας. 

 

Ο Green Ideathon θα είναι ενεργός μέχρι τις 2 Ιουλίου 2023, οπότε θα χαρούμε πολύ να αναρτήσετε στη σελίδα του Πανεπιστημίου σας, ή σε όποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κρίνετε σκόπιμο, το συνημμένο δελτίο τύπου, ώστε να ενημερωθεί η ερευνητική σας κοινότητα και να λάβει μέρος στον Διαγωνισμό. 

 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι προσκαλούμε, φοιτητές και ερευνητές, που έχουν εμπορικά αξιοποιήσιμα ερευνητικά αποτελέσματα, ακόμα και αν βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, να τα αναδείξουν μέσω του διαγωνισμού. Επομένως, οποιαδήποτε καινοτόμα ιδέα που αφορά σε ένα πλαίσιο βιωσιμότητας και προστασίας του περιβάλλοντος, μπορεί να αναδειχθεί σε αυτόν τον Διαγωνισμό και να κερδίσει ένα από τα έπαθλα.

 

Για αναλυτικότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα:

https://www.uop.gr/ekdilosis/27-panepistimio-peloponnisou-ekdilosis/4535-1-green-ideathon 

ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο th.bouka@go.uop.gr


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας