en

Απόφαση Συγκλήτου Ι.Π. για τις εξετάσεις της επαναληπτικής εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

ShareThis
Δημοσίευση: 12-08-2020 14:51 | Προβολές: 9662
  1. Οι εξετάσεις της επαναληπτικής εξεταστικής Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθούν με έναν ή με συνδυασμό των εναλλακτικών τρόπων και μέσων αξιολόγησης των φοιτητών/τριών, όπως αυτοί περιγράφονται στην από 29-05-2020 Απόφαση της 19ης Συνεδρίασης της Συγκλήτου.

  2. Δια ζώσης εξέταση, με φυσική παρουσία, θα πραγματοποιηθεί στα κάτωθι Ακαδημαϊκά Τμήματα, σε συγκεκριμένα μαθήματα, σύμφωνα με τις Αποφάσεις των Συνελεύσεων των Ακαδημαϊκών Τμημάτων, ως ακολούθως:
    Στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών μόνο για τις διπλωματικές εργασίες της Κατεύθυνσης Εκτέλεσης και κατά περίπτωση για τις ατομικές εξετάσεις οργάνων.
    Στο Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας για δύο (2) μαθήματα του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών:
    α. Εισαγωγή στη Φωτογραφία (VIS 231), μάθημα επιλογής Β' εξαμήνου και
    β. Εισαγωγή στον Προγραμματισμό I (ΤΕΟ 311), υποχρεωτικό μάθημα Γ' εξαμήνου.
    Στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων στα ακόλουθα μαθήματα: Βιολογία, Γενική & Ανόργανη Χημεία, Φυσική - ΘΕΩΡΙΑ/ Α' εξαμήνου, Γενική Μικροβιολογία, Οργανική Χημεία, Ποσοτική Χημεία /Β' εξαμήνου, Μικροβιολογία Τροφίμων /Γ' εξαμήνου, Επεξεργασία Τροφίμων I /Δ' εξαμήνου και Επεξεργασία Τροφίμων II /Ε' εξαμήνου.
  1. Επισημαίνεται ότι για τα μαθήματα που επιλέγεται η εξέταση με φυσική παρουσία των φοιτητών, τα ακαδημαϊκά Τμήματα υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις προαναφερόμενες αποφάσεις των Συνελεύσεων τους και να ακολουθούν πιστά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν ο ΕΟΔΥ και οι διεθνείς Οργανισμοί για την αποφυγή και τη διασπορά του ΟθνίΘ-19.
    Συστήνεται τα μαθήματα αυτά να εξεταστούν στο τέλος της εξεταστικής Σεπτεμβρίου.

Για λεπτομερέστερη ενημέρωση παρακαλούμε να δείτε το συνημμένο πλήρες κείμενο της απόφασης της Συγκλήτου του Ιονίου Πανεπιστημίου.

 


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας