en

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών ακ. έτους 2021-2022(Διαδικασία-Προθεσμία)

ShareThis
Δημοσίευση: 17-09-2021 22:15 | Προβολές: 1547
Έναρξη: 16-09-2021 |Λήξη: 09-10-2021
[Έληξε]
image

Η Γραμματεία του Τμήματος Περιβάλλοντος καλεί τους νεοεισερχόμενους φοιτητές αφού συμπληρώσουν με προσοχή όλα τα απαιτούμενα πεδία στην Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής (που υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης) στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

https://eregister.it.minedu.gov.gr/ 

κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 16 έως και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, το ταχύτερο δυνατό θα πρέπει να αποσταλούν και να έχουν παραληφθεί από την Γραμματεία έως και την Τρίτη 28/09/2021 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Εκτυπωμένη την αίτηση εγγραφής που υποβάλατε ηλεκτρονικά.
  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο και των δυο όψεων της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
  • Φωτοαντίγραφο της Βεβαίωσης ΑΜΚΑ της/του φοιτήτριας/τη
  • Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου
  • Οι άρρενες και μόνο νεοεισαχθέντες φοιτητές υποβάλουν επιπροσθέτως και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ στο οποίο αναγράφεται το μητρώο Αρρένων.
  • Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τουςοι εισαχθέντες με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, οφείλουν στο ίδιο διάστημα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής (16 έως 24/09/2021) να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής, τότε πρέπει να αποστείλουν ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ' αυτόν, από Δήμο των ανωτέρων Νομών.

Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή κατατίθενται αυτοπροσώπως είτε με νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο στην :

Γραμματεία του Τμήματος Περιβάλλοντος
Μ. Μινώτου-Γιαννοπούλου 26,
τ.κ.29100, Ζάκυνθος
Υπεύθυνη Γραμματείας: κ. Γεωργία Γιαννούλη
Πληροφορίες στο τηλ.: 26950 21050
Email: secr_envi@ionio.grτ

Για να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες του Τμήματος Περιβάλλοντος και του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και σε εφαρμογές του Υπουργείου που τους αφορούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής τους, οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές του Τμήματος Περιβάλλοντος θα παραλάβουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Δελτίο Ενεργοποίησης μαζί με τους Κωδικούς Πρόσβασης  στο προσωπικό τους e-mail που έχουν δηλώσει στην Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής τους. Επίσης σας αποστέλλεται άμεσα σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές Πιστοποιητικό Εγγραφής και για τους άρρενες Πιστοποιητικό Σπουδών για στρατολογική χρήση.

Κατόπιν της παραλαβής των κωδικών πρόσβασης και του ανοίγματος του email του Ιδρύματος (ΧΧΧ2021ΧΧΧ@ionio.gr), η επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Ιονίου Πανεπιστημίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση που οι επιτυχόντες είχαν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε πρόγραμμα σπουδών Α΄ κύκλου Τμήματος ή Σχολής Α.Ε.Ι. ή Α.Ε.Α. της ημεδαπής, είναι υποχρεωμένοι μέσω του ίδιου Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Παιδείας, να δηλώσουν τη Σχολή ή το Τμήμα, στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι, αιτούμενοι έτσι, ταυτόχρονα τη διαγραφή τους από αυτό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα επιτυχίας τους.

Για επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ειδικό ιστοχώρο του Ιονίου Πανεπιστημίου:  https://sites.ionio.gr/welcome

Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας, σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Ι. Π. και σας ευχόμαστε υγεία και καλές σπουδές

 

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος Περιβάλλοντος


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας