en

Συμμετοχή των πολιτών στη χάραξη περιβαλλοντικών πολιτικών – Νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της απώλειας της βιοποικιλότητας

ShareThis
Δημοσίευση: 30-03-2022 09:12 | Προβολές: 502
Έναρξη: 31-03-2022 |Λήξη: 01-04-2022
[Έληξε]

H iSea και το Green Tank διοργανώνουν σεμινάριο κατάρτισης με θέμα «Συμμετοχή των πολιτών στη χάραξη περιβαλλοντικών πολιτικών – Νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της απώλειας της βιοποικιλότητας» στη Ζάκυνθο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των πολιτών για τα τρέχοντα ζητήματα και τις πολιτικές γύρω από τη βιοποικιλότητα, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, και η ενδυνάμωση της ανάληψης δράσεων για την προστασία της φύσης. Μέσα από μία διαδραστική εκδήλωση με φοιτητές/φοιτήτριες, μέλη εθελοντικών οργανώσεων και ενδιαφερόμενους/ες πολίτες, θα συζητηθούν μέσα παρέμβασης και συνηγορίας που θα ενισχύσουν τη συμμετοχή όλων στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση.

Το σεμινάριο κατάρτισης στη Ζάκυνθο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, 16:00-20:00 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος. Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Ιόλη Χριστοπούλου, Διευθύντρια Πολιτικής του Green Tank.

Θα απευθύνει χαιρετισμό η πρόεδρος του τμήματος Αικατερίνη Καμπάση, Καθηγήτρια, και ο Γεώργιος Καρρής, Επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Περιβάλλοντος, Ιόνιο Πανεπιστήμιο.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας