en

Εγγραφές Αλλοδαπών-Αλλογενών αποφοίτων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ShareThis
Δημοσίευση: 09-09-2022 11:40 | Προβολές: 300

Οι επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας Αλλοδαπών-Αλλογενών και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. οφείλουν να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή, εναλλακτικά, με ταχυδρομική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών των επιτυχόντων με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19, για έλεγχο στις Γραμματείες των Σχολών και Τμημάτων επιτυχίας, αίτηση συνοδευμένη από τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να εγκριθεί και να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους. Τα δικαιολογητικά αναλυτικά για την ως άνω ειδική κατηγορία θα τα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

Επισημαίνεται ότι για τους εν λόγω υποψηφίους δεν εφαρμόζεται η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής

Για τους επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας των «Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε.» η προθεσμία εγγραφής τους ορίζεται για το διάστημα από:

τη  ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

Τα δικαιολογητικά όλων των επιτυχόντων αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή κατατίθενται αυτοπροσώπως είτε με νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο στην :

Γραμματεία του Τμήματος Περιβάλλοντος Ι.Π.
Μ. Μινώτου-Γιαννοπούλου 26,
τ.κ.29100, Ζάκυνθος
Υπεύθυνη Γραμματείας: κ. Ευαγγελία Πυλαρινού
Πληροφορίες στο τηλ.: 26950 21050
Email: secr_envi@ionio.gr

 

Για να αποκτήσουν οι νεοεισερχόμενοι/ες φοιτητές/τριες γρήγορα πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες του Τμήματος Περιβάλλοντος και του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και σε εφαρμογές του Υπουργείου που τους αφορούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής τους, οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές του Τμήματος Περιβάλλοντος θα παραλάβουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Δελτίο Ενεργοποίησης μαζί με τους Κωδικούς Πρόσβασης  στο προσωπικό τους e-mail που έχουν δηλώσει στην Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής τους. Επίσης αποστέλλεται άμεσα σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές Πιστοποιητικό Εγγραφής και για τους άρρενες Πιστοποιητικό Σπουδών για στρατολογική χρήση.

Κατόπιν της παραλαβής των κωδικών πρόσβασης και του ανοίγματος του e-mail του Ιδρύματος (ΧΧΧ2021ΧΧΧ@ionio.gr), η επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Ιονίου Πανεπιστημίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Για επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ειδικό ιστοχώρο του Ιονίου Πανεπιστημίου:  https://sites.ionio.gr/welcome

 

Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας, σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Ι. Π. και σας ευχόμαστε υγεία και καλές σπουδές

 

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος Περιβάλλοντος


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας