en

Τμήμα Περιβάλλοντος - Ηλεκτρονικές εγγραφές/δηλώσεις μαθημάτων: Εαρινό εξάμηνο ακ. έτους 2022-2023

ShareThis
Δημοσίευση: 02-02-2023 20:39 | Προβολές: 574
Έναρξη: 02-02-2023 |Λήξη: 19-02-2023
[Έληξε]

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Περιβάλλοντος να υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://dias.ionio.gr τις δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο, κατά την περίοδο:

  • 06/2/2023 – 19/2/2023, Ηλεκτρονικές δηλώσεις & διορθωτικές ηλεκτρονικές δηλώσεις
Η ηλεκτρονική δήλωση είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές του Τμήματος.
 
Όσοι φοιτητές δεν κάνουν εμπρόθεσμα δήλωση μαθήματος δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα σε συνδιδασκαλία στο εαρινό εξάμηνο και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική του Ιουνίου. 
 
Η γραμματεία μετά το πέρας της προθεσμίας των δηλώσεων δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν φοιτητή στο ζήτημα των δηλώσεων μαθημάτων.

Εάν κάποιος φοιτητής αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους ηλεκτρονικούς του κωδικούς παρακαλείται να το επιλύσει άμεσα, επικοινωνώντας με email με την τεχνική υπηρεσία του Ι.Π.(noc@ionio.gr) .

Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα αναρτηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
Οδηγίες:
Ισχύουν τα ακόλουθα: Φοιτητές που βρίσκονται τυπικά στο Β' εξάμηνο: Δυνατότητα δήλωσης έως τριάντα (30) ΔΜ. Φοιτητές που βρίσκονται τυπικά στο Δ' ή ΣΤ' ή Η' εξάμηνο: Δυνατότητα δήλωσης έως σαράντα (40) Δ.Μ.
  1. Οι φοιτητές στις ηλεκτρονικές εγγραφές, όταν δηλώνουν Εργαστηριακό μάθημα ή Εργαστηριακό Μέρος μαθήματος πρέπει απαραιτήτως να επιλέγουν και να δηλώνουν και το τμήμα που προβλέπεται να παρακολουθούν.  
  2. Όποιος φοιτητής έχει παρακολουθήσει επιτυχώς σε προηγούμενο-α εξάμηνο-α κάποιο εργαστήριο, έχει δικαίωμα να μην το παρακολουθήσει. Οπότε στις δηλώσεις μαθημάτων θα επιλέξει για το συγκεκριμένο εργαστήριο το Τμήμα «Μη Παρακολούθηση-Χ.Π.». Στην αρχή του εξαμήνου θα πρέπει απαραιτήτως να έρθει σε επαφή με τον διδάσκοντα μέσω email, διαφορετικά χάνει το δικαίωμα της μη παρακολούθησης και της δυνατότητας να εξεταστεί στο μάθημα.
  3. Oι φοιτητές κατά τη διάρκεια των δηλώσεων μαθημάτων, μπορούν να αποθηκεύσουν αλλά και να τροποποιήσουν τη δήλωσή τους όσες φορές θέλουν. 
  4. Πάντα στο τέλος να επιλέγουν οι φοιτητές Οριστική Υποβολή, διαφορετικά η δήλωση δεν αποστέλλεται στη γραμματεία.
  5. Τέλος, επειδή οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται παράλληλα με τα μαθήματα, οι φοιτητές προκειμένου στα εργαστήρια να μην πάρουν απουσία θα πρέπει έως ότου ολοκληρωθούν οι δηλώσεις να προσέρχονται σε εβδομαδιαία βάση σε κάποιο εργαστηριακό τμήμα.

Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας