en

Ημερίδα – «Τα σχολεία υιοθετούν χερσαία και παράκτια οικοσυστήματα της Ελλάδας»

ShareThis
Δημοσίευση: 12-12-2023 22:43 | Προβολές: 188
Συμμετέχοντα Μέλη
Διονύσιος Παναγιωτάρας
image
Πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου η ημερίδα του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία - ΚΕΠΕΑ Κρεστένων στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. «Τα σχολεία υιοθετούν χερσαία και παράκτια οικοσυστήματα της Ελλάδας». Η ημερίδα απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιαςΕκπ/σης της ΠΕ Ηλείας. Στόχος της δράσης ήταν η υποστήριξη των εκπαιδευτικών στην υλοποίηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Τα σχολεία υιοθετούν χερσαία και παράκτια οικοσυστήματα της Ελλάδας» με έναρξη το σχολικό έτος 2023-2024, καθώς και η ενθάρρυνση συνεργασιών και δικτύων των σχολικών μονάδων. Χαιρετισμό έκανε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Ανδρέας Καρατζάς, ενώ μίλησαν οι:
 
-Διονύσιος Παναγιωτάρας, PhD, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Περιβάλλοντος Ιονίου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Διαχείρισης της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς και Προστατευόμενων Περιοχών (Π.Π.) Δυτικής Πελοποννήσου για το θέμα :“Περιβαλλοντική Προστασία και Διαχείριση Υγροτόπων”.
 
-Γαβράς Πέτρος, Υπεύθυνος ΚΕΠΕΑ Κρεστένων για το θέμα:
“Το ΚΕΠΕΑ Κρεστένων και οι δράσεις του. Σκοπός και στόχοι της Ημερίδας”.
 
-Δήμητρα Λέκκα, Κτηνίατρος, MSc Περιβαλλοντολόγος, Υπεύθυνη της Ομάδας Τέχνης, Εθελοντισμού & Πολιτισμού Heterronymous για το θέμα :“Εθελοντισμός και Περιβάλλον” .
 
-Αλεξάνδρα Αναγνωστοπούλου, Δασολόγος M.Sc., ΜΔ Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων ΚΟΤΥΧΙΟΥ – ΣΤΡΟΦΥΛΙΑΣ & Προστατευόμενων περιοχών Δ. Πελοποννήσου για το θέμα:“Οι προστατευόμενες περιοχές χωρικής αρμοδιότητας της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς & Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Πελοποννήσου”.
 
-Τσούρα Αγγελική, Αν. Υπεύθυνη ΚΕΠΕΑ Κρεστένων για το θέμα :“Δράσεις του ΚΕΠΕΑ Κρεστένων για Προστατευόμενες Περιοχές της Ηλείας”.
 

Επιστροφή
<< <
Απρίλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Σήμερα, Κυριακή 28-04-2024
Προσεχώς
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας