en

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες και συναντήσεις

ShareThis
Δημοσίευση: 04-05-2023 15:03 | Προβολές: 263
Έναρξη: 04-05-2023 |Λήξη: 08-05-2023
[Έληξε]
image

ΕΡΓΟ: «Επίδραση της κλιματικής αλλαγής και προσδιορισμός της τρωτότητας του οικοσυστήματος Δάσους Κουνουπελίου Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ηλείας. Διερεύνηση των οικοσυστημικών λειτουργιών των τρωτών σημείων του Φυσικού περιβάλλοντος με σκοπό την Οικοτουριστική Ανάπτυξη και Περιβαλλοντική Προστασία του».

  • ΕΛΚΕ Ιονίου Πανεπιστημίου – Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης
  • Φορέας χρηματοδότησης: Πράσινο Ταμείο

Αριθμός απόφασης Πράσινου Ταμείου 206.2.1/2021

Στα πλαίσια του Έργου με τίτλο: «Επίδραση της κλιματικής αλλαγής και προσδιορισμός της τρωτότητας του οικοσυστήματος Δάσους Κουνουπελίου Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ηλείας. Διερεύνηση των οικοσυστημικών λειτουργιών των τρωτών σημείων του Φυσικού περιβάλλοντος με σκοπό την Οικοτουριστική Ανάπτυξη και Περιβαλλοντική Προστασία του», Φορέας χρηματοδότησης Πράσινο Ταμείο αριθμός απόφασης Πράσινου Ταμείου 206.2.1/2021, που υλοποιείται από τον Ε.Λ.Κ.Ε. Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 εκπαιδευτικές δραστηριότητες και συναντήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα:

8:00 – 9:00 π.μ.

Ενημερωτική – Εκπαιδευτική Συνάντηση

Κέντρο Πληροφόρησης Μ.Δ. Εθνικού Πάρκου Στροφυλιάς και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Πελοποννήσου

Λάπας Αχαΐας

9:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.

Εκπαιδευτική Δράση – Εργασία Πεδίου

Δάσος Κουνουπελίου - Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης Π.Ε. Ηλείας

Στις δράσεις θα συμμετέχουν οι φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου, οι καθηγητές του Τμήματος, Κωνσταντίνος Ποϊραζίδης, Αριστοτέλης Μαρτίνης, Διονύσιος Παναγιωτάρας, Χαρίκλεια Μινώτου και στελέχη της Μ.Δ. Εθνικού Πάρκου Στροφυλιάς και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Πελοποννήσου.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας